Rekisteri- ja tietosuojaseloste - Tukkutori24.fi enter the code here

Tärkeitä tietoja

Tukkutori24.fi verkkokaupan tietosuojaseloste


TUKKUTORI24 OY | 6.10.2021

Me, Tukkutori24 Oy, haluamme tämän tietosuojaselosteen avulla tiedottaa sinua siitä, miten käsittelemme ja käytämme henkilötietojasi, kun käytät verkkokauppaamme (tukkutori24.fi). Tukkutori24 Oy noudattaa EU:n tietosuoja-asetusta (General Data Protection Act, GDPR) sekä muuta tietosuojalakia.

Rekisterin pitäjä: 

Tukkutori24 Oy, Työpajankatu 2 C 1, 00580 Helsinki

Y-tunnus: 3204099-8 

info@tukkutori24.fi

1. Mihin tarkoituksiin ja millä oikeudellisilla perusteilla henkilötietoja käsitellään?

Henkilötietoja ovat kaikki tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyvät tiedot, joita ilmoitat meille, joita hallussamme muodostuu tai joita keräämme muilla tavoin. Verkkokauppamme käytön yhteydessä käsittelemme sinusta seuraavia henkilötietoja:

1.1 Perustiedot
Perustietoja ovat nimi, osoite, syntymäaika, puhelin-, ja matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite sekä tietyt vapaaehtoisesti annetut tiedot.

Käsittelemme perustietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen 6. artiklan kohdan 1 b mukaisesti verkkokauppamme kautta kanssasi tehdyn ostosopimuksen toteuttamiseen. Ilman perustietojen käsittelyä sopimuksen tekeminen ja toteuttaminen ei ole mahdollista.

Lisäksi käsittelemme perustietojasi tilaamiesi sähköpostiuutiskirjeiden lähettämiseen tiedottaaksemme sinulle tarjontamme uudistuksista ja muutoksista. Tämän oikeudellinen peruste on suostumuksesi EU:n tietosuoja-asetuksen 6. artiklan kohdan 1 a mukaisesti. Muutoin käsittelemme perustietojasi markkinointitarkoituksiin siltä osin kuin tähän liittyy ensisijainen oikeutettu etumme EU:n tietosuoja-asetuksen 6. artiklan kohdan 1 f mukaisesti.

1.2 Tilaustiedot

Tilaistietoja ovat tiedot tekemistäsi tai keskeyttämistäsi tilauksista, kuten tilatut nimikkeet, valittu maksutapa sekä hinnat. Käsittelemme näitä tietoja tietosuoja-asetuksen 6. artiklan kohdan 1 b mukaisesti sovittujen tilausten täyttämiseen ja laskuttamiseen. Ilman tätä tilaustietojen käsittelyä sopimuksen tekeminen ja toteuttaminen ei ole mahdollista. Muutoin käsittelemme tilaustietojasi markkinointitarkoituksiin siltä osin kuin tähän liittyy ensisijainen oikeutettu etumme EU:n tietosuoja-asetuksen 6. artiklan kohdan 1 f mukaisesti.

1.3 Käyttäjätili

Voit luoda käyttäjätilin helpottaaksesi ostosten tekoa verkkokaupassamme. Tässä tapauksessa tallennamme käyttäjätilillesi ("Oma tili") perustietosi ja tilaustietosi (historia). Näin voit milloin tahansa kirjauduttuasi sisään tarkastella vanhoja tilauksia ja tehdä uusia tilauksia ilman, että joudut antamaan tietosi uudelleen.

Käsittelemme näitä tietoja tietosuoja-asetuksen 6. artiklan kohdan 1 b mukaisesti haluamasi käyttäjätilin luomiseen. Ilman näiden tietojen käsittelyä käyttäjätilin luominen ei ole mahdollista.

1.4 Selaustiedot

Selaustietoja ovat tiedot vierailustasi verkkokauppamme (tukkutori24.fi) Internet-sivustolla, esimerkiksi siitä, millä sivuilla olet käynyt ja kuinka kauan olet niillä viipynyt.

Jokaisella verkkokauppamme jonkin sivun käyttökerralla tietoja tästä käytöstä tallennetaan lokitiedostoon. Tietoja laajennuksista ja evästeistä on kohdassa 4. Selaustietojen käsittelyn oikeudellinen peruste on kaikissa tapauksissa ensisijainen oikeutettu etumme tietosuoja-asetuksen 6. artiklan kohdan 1 f mukaisesti.

2. Luottokelpoisuuden tarkistus ja automatisoitu päätöksenteko

Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme kaupan ostotapahtuman yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti. Näissä tapauksissa oikeudellinen peruste on EU:n tietosuoja-asetuksen 6. artiklan kohta 1 f (oikeutettu etu). Ilman luottokelpoisuustietoa ennakkosuoritusta edellyttävät maksutavat eivät ole mahdollisia.

3. Linkit

Käytämme linkkejä muilla verkkosivustoilla ja kolmansien osapuolen palveluissa oleville Internet-sivuillemme, esimerkiksi sosiaalisen median kanaville, kuten Facebookiin, Twitteriin tai Youtubeen. Tietojen käsittelystä tällaisten muiden palveluntarjoajien verkkosivustoilla vastaavat vain nämä kolmannet osapuolet, ja niiden tietosuojaohjeita sovelletaan.

4. Evästeet ja seuranta

4.1 Perustiedot

4.1.1 Mitä evästeet ovat?

Me ja kumppanimme käytämme ns. evästeitä tehdäksemme verkkosivustoistamme mahdollisimman käyttäjäystävällisiä ja tehdäksemme mainonnastamme kiinnostavampaa sivustoillamme kävijöille. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallennetaan kävijän kiintolevylle. Ne mahdollistavat tietojen säilyttämisen tietyltä ajanjaksolta ja kävijän tietokoneen tunnistamisen. Tämä tapahtuu osittain myös käyttämällä niin sanottuja verkkojäljitteitä, joita ei tallenneta kävijän kiintolevylle, mutta jotka voivat olla evästeiden tavoin avuksi tietokoneen tunnistamisessa. Seuraavassa termillä ”eväste” tarkoitetaan sekä evästeitä teknisessä mielessä että verkkojäljitteitä ja vastaavia teknisiä menetelmiä.

Kun käyt sivustollamme ensimmäisen kerran, näet aloitussivulla tietosuojailmoituksen sekä evästeiden hyväksymistekstin. Sinulta kysytään suostumustasi. Jos annat suostumuksen, selain tallentaa suostumuksesi, jotta emme joudu näyttämään samaa ilmoitusta uudelleen jokaisella sivulla. Jos tämä suostumus puuttuu selaimestasi (esim. poistettuasi selaushistorian), tämä ilmoitus tulee näkyviin taas seuraavalla kerralla, kun käyt sivustollamme.

4.2 Google Analytics

Tämä sivusto käyttää Google Analytics -verkkoanalyysipalvelun toimintoja. Palvelun tarjoaa Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA. Google Analytics käyttää ns. evästeitä. Evästeellä kerätyt tiedot vierailustasi tällä sivustolla siirretään ja tallennetaan Googlen Yhdysvalloissa sijaitsevalle palvelimelle.

Jos IP-anonymisointi on käytössä tällä sivustolla, Google lyhentää IP-osoitteet Euroopan unionin jäsenmaissa ja muissa Euroopan talousalueen sopimusmaissa ennen siirtoa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja lyhennetään siellä. Google käyttää näitä tietoja sivuston ylläpitäjän toimeksiannosta sivuston käytön analysointiin, raporttien laatimiseen toiminnasta sivustolla sekä muiden sivuston ja Internetin käyttöön liittyvien palvelujen tarjoamiseen sivuston ylläpitäjälle. Google Analyticsin puitteissa selaimen välittämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin.

Voit estää evästeiden tallentamisen selainohjelmistosi asetuksella. Huomautamme kuitenkin, että jos teet niin, et ehkä voi käyttää kaikkia tämän sivuston toimintoja kaikilta osin. Voit myös estää evästeen luomien ja verkkosivustolla vierailuusi liittyvien tietojen (esim. IP-osoitteen) siirtämisen Googlelle ja estää Googlea käsittelemästä näitä tietoja lataamalla ja asentamalla selainlaajennuksen seuraavasta linkistä: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Vaihtoehtona selainlaajennukselle tai mobiililaitteen selainta käyttäessäsi voit estää Google Analyticsin suorittaman tulevan tiedonkeruun tällä sivustolla napsauttamalla yo. linkkiä (esto toimii vain kyseisessä selaimessa ja tällä toimialueella). Tässä yhteydessä laitteeseesi tallennetaan estoeväste. Jos poistat evästeet tästä selaimesta, sinun on napsautettava linkkiä uudelleen.

5. Luovuttaminen kolmansille osapuolille

5.1 Tietojen luovuttaminen henkilötietojen käsittelijöille

Käytämme henkilötietojen käsittelyssä joiltakin osin palveluntarjoajia lainmukaisten vaatimusten mukaisesti, eli meidän toimeksiannostamme, ohjeidemme mukaisesti ja meidän valvonnassamme.

Henkilötietojen käsittelijöitä ovat erityisesti tekniset palveluntarjoajat, joita käytämme sivustomme tarjoamiseen ja palvelujemme toteuttamiseen käytännössä, esimerkiksi ohjelmistotuen, tietokonekeskusten ja teknisten evästeiden tarjoajat. Käytämme henkilötietojen käsittelijöitä, kuten sähköpostin lähetyspalveluiden ja analyysievästeiden tarjoajia, myös mainonnan ja markkinoinnin toteuttamiseen käytännössä.

Näissä tapauksessa olemme edelleen vastuussa tietojen käsittelystä. Henkilötietojen luovuttaminen ja käsittely henkilötietojen käsittelijöille tai niiden toimesta tapahtuu sen oikeudellisen perusteen nojalla, joka kulloinkin tietojen käsittelyn sallii. Eriteltyä oikeudellista perustetta ei vaadita.

5.2 Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Emme luovuta henkilötietojasi muille kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin muutoin kuin edellä kuvatuilla tavoilla.

Henkilötietoja luovutetaan kolmansille osapuolille vain silloin kun ja siinä määrin kuin (i) se on välttämätöntä sopimussuhteen hoitamiseksi, (ii) laki velvoittaa meidät siihen tai (iii) kun se on välttämätöntä sopimussuhteen tai muiden kanssasi tehtyjen sopimusten sekä oikeuksiemme ja vaatimustemme toteuttamiseksi.

6. Turvallisuus

Toteutamme asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet taataksemme erityisesti sen, että henkilötietosi ovat suojassa katoamiselta, virheellisiltä muutoksilta ja kolmansien osapuolten valtuuttamattomalta pääsyltä. Toimenpiteitä muokataan jatkuvasti kehittyvien teknisten mahdollisuuksien mukaan.

7. Yhteystiedot

Kysymyksesi ja huomautuksesi tietosuojaan liittyen ovat meille tervetulleita ja tärkeitä. Voit ottaa meihin yhteyttä seuraavassa osoitteessa:

Vastuullinen taho: Tukkutori24 Oy,  Työpajankatu 2 C 1, 00580 Helsinki, info@tukkutori24.fi

8. Säilytyksen kesto

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin säilytyksen tarkoitus on olemassa ja edellyttää tietojen säilytystä. Perustietosi ja tilaustietosi säilytetään niin kauan kuin tilauksen käsittelyn kannalta on tarpeen tai unionin määräykset sekä kansalliset lait, asetukset ja muut määräykset sitä edellyttävät.

Ainoastaan markkinointitarkoituksiin tallennetut tiedot, eli erityisesti selaustiedot, poistetaan, jos meidän oikeutettu etumme ei edellytä niiden säilyttämistä.

9. Oikeutesi

EU:n tietosuoja-asetuksen mukaan sinulla on oikeus vaatia tietoa käsittelystä, tietojen oikaisua tai poistoa ja käsittelyn rajoittamista, harjoittaa tietojen siirrettävyyttä koskevaa oikeuttasi ja edellä kuvattua vastustamisoikeuttasi sekä kumota antamasi suostumukset. Siltä osin kuin näihin oikeuksiin liittyy edellytyksiä EU:n tietosuoja-asetuksessa, tämä pätee vain kun nämä edellytykset täyttyvät.

Käytä edellä annettuja yhteystietoja, jos haluat harjoittaa oikeuksiasi. Oikeuksia harjoittaessasi sinun on todistettava henkilöllisyytesi, jotta tietojen päätyminen valtuuttamattomille kolmansille osapuolille estetään.

Lisäksi sinulla on oikeus tehdä valituksia valvontaviranomaiselle. Jos sinulla on epäilyksiä tietojesi käsittelyn lainmukaisuuden suhteen, ota meihin yhteyttä, jotta voimme selvittää ne.

10. Tietosuojaselosteen muutokset

Tämän tietosuojaselosteen sisältöä saatetaan joutua muuttamaan aika ajoin. Pidätämme siksi oikeuden muokata sitä milloin tahansa. Julkaisemme muokatun version tietosuojaohjeista tässä samassa paikassa. Lue tietosuojaohjeet uudelleen, kun vierailet taas sivustollamme.

Versio: 6.10.2021


Follow us on Facebook