Usein kysytyt kysymykset - Tukkutori24.fi

Mikä on Tukkutori24.fi

Tukkutori24.fi on uuden ajan herkkuverkkoruokakauppa. Se kokoaa Helsingin Sörnäisissä Tukkutorin alueella toimivien elintarviketukkujen, leipomoiden ja kauppiaiden tarjonnan yhteen. Tavoitteena on tarjota herkullisia, hyviä ja tuoreita elintarvikkeita kuluttajille sopivan kokoisissa pakkauksissa. Monia tuotteita ei ole aikaisemmin saanut ostaa kuin tukkuostajat ja/tai ravintolat. Nyt nämäkin herkut on tuotu kuluttajan ulottuville.

Kenelle Tukkutori24.fi on tarkoitettu?

Kaikille, jotka arvostavat korkealaatuisia ja maukkaita raaka-aineita ja valmisteita olipa arki- tai juhlaruoka kyseessä. Kaikille, jotka hakevat uusia vaihtoehtoja.

Miten Tukkutori24.fi toimii?

Tuotteet valikoidaan Ostoskoriin, jonka jälkeen valitaan joko kuljetus toimitusosoitteeseen tai nouto Tukkutorilta, Sörnäistentie 3, 00580 Helsinki. Ostokset joko maksetaan heti Klarnan turvallisella maksujärjestelmällä tai Klarnan tarjoamalla maksuajalla laskulla. Tällä hetkellä pystymme kuljettamaan Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle ja Kauniaisiin. Nouto toimii kaikille, joilla on mahdollisuus tulla hakemaan Tukkutorilta. Toimitukset ja nouto toimivat kahden arkipäivän päästä tilauksesta. 

Mistä kuljetuskustannukset 12,50 euroa koostuvat?

Ne pitävät sisällään tuotteiden keruun, paketoinnin sekä varsinaiset lastaus- ja kuljetuskustannukset. Mikäli kuljetuksessa on mukana pakasteita, ne kerätään ja paketoidaan erikseen ja kuljetaan kaksilämpöautoilla perille. Lisäksi niissä on Arvonlisäveroa 14 %.

Mistä noudon kustannukset 6,20 euroa koostuvat?

Noudon kustannukset koostuvat keräilystä, pakkaamisesta, säilyttämisestä sekä siitä, että tarvitaan henkilö, joka toimituksen tulee noudettaessa antamaan.

Miksi tilauksen koon pitää olla vähintään 22,80 euroa sis. ALV 14 %?

Tukkutori24.fi pyrkii toiminnassaan noudattamaan kestävän kehityksen ja ekologisuuden periaatteita. Sen vuoksi on järkevää tilata ja kuljettaa kerralla useampia ruokatarvikkeita.


Follow us on Facebook