Suomen Jäätelö Oy - Tukkutori24.fi
Suomen Jäätelö Oy Ei tuotteita tuoteryhmässä.

Suomen jäätelö käyttää omissa jäätelöissään ainoastaan Suomenkarjan maitoa. Alkuperäisrodun lehmien maito soveltuu mielestämme parhaimmalla mahdollisella tavalla jäätelön tekoon, sillä Suomenkarjan lehmien maito on luontaisesti rasvaisempaa ja valkuaispitoisempaa. Ja niitä ominaisuuksia tarvitaan parhaan mahdollisen jäätelön tekemisessä, silloin...

Suomen jäätelö käyttää omissa jäätelöissään ainoastaan Suomenkarjan maitoa. Alkuperäisrodun lehmien maito soveltuu mielestämme parhaimmalla mahdollisella tavalla jäätelön tekoon, sillä Suomenkarjan lehmien maito on luontaisesti rasvaisempaa ja valkuaispitoisempaa. Ja niitä ominaisuuksia tarvitaan parhaan mahdollisen jäätelön tekemisessä, silloin kun pyritään vain kaikkein maistuvimpaan lopputulokseen.

Jäätelömme

Asiat ovat yleensä parhaimpia, kun ne pidetään yksinkertaisina. Me maustamme jäätelömme kahdeksalla perusmaulla, joko ikiaikaisella tai modernilla klassikolla. Kuusi, maito, raparperi ja kauramaito saavat rinnalleen lakritsin, pistaasin, suklaan ja vaniljan.

Emme käytä jäätelöissämme esansseja, kuten emme myöskään keinotekoisia värejä.

Jokainen käyttämämme raaka-aine on lajinsa paras.

lisää